Τηλέφωνο: 2310 263 545 | E-mail: amourati@otenet.gr

Ανδρέας Μουρατίδης

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Η αύξηση των γλουτών είναι μια διαδικασία που αναδιαμορφώνει και ενισχύει την περιοχή των γλουτών σας, ενισχύεται η προβολή και ο όγκος των γλουτών . Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια, αυτή η διαδικασία έχει γίνει πολύ δημοφιλής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι   καλοσχηματισμένοι γλουτοί συχνά θεωρούνται ως ένα σύμβολο  θηλυκότητας και  αισθησιασμού (Βραζιλιάνικοι).

Οι πιο συχνές μέθοδοι για την αύξηση των γλουτών σας είναι η μεταφορά  λίπους χρησιμοποιώντας τον δικό σας φυσικό λιπώδη ιστό (λιποαναρρόφηση), ή με την τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης στους γλουτούς.

  • Ενδείκνυται στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  • Εάν οι γλουτοί σας είναι πάρα πολύ μικροί για το πλαίσιο το σώματός σας και θέλετε μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση.
  • Αν το σχήμα των γλουτών σας είναι πολύ επίπεδο, νιώθετε αμήχανα και θα θέλατε περισσότερες καμπύλες και μια πιο νεανική εμφάνιση.
  • Αν η απώλεια βάρους ή η διαδικασία της γήρανσης έχει αφήσει τους γλουτούς σας χαλαρούς.

ΛΙΠΟΜΕΤΑΦΟΡΑ

Από τα σημεία του σώματος που έχουμε τοπικό πάχος, αφαιρούμε με λιποαναρρόφηση την αναγκαία ποσότητα λίπους . Το λίπος το επεξεργαζόμαστε κατάλληλα σε ειδικό μηχάνημα , το εμπλουτίζουμε με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες (PRP) και το τοποθετούμε με ειδική σύριγγα σε εκείνες τις θέσεις στους γλουτούς ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό μέγεθος και την κατάλληλη προβολή τους (καμπύλες).

Δεν υπάρχουν τομές ,δεν χρειάζεται νοσηλεία και είναι απαραίτητη η χρήση πιεστικού ενδύματος για περίπου ένα μήνα. Η επιστροφή στις καθημερινές ασχολίες γίνεται μετά την πάροδο 3-4 ημερών.

Τοποθέτηση ΕΝΘΕΜΑΤΟΣ:

Με μικρή τομή στην μεσογλουτιαία σχισμή ,παρασκευάζεται κατάλληλη θήκη στον γλουτό, στην περιοχή που θέλουμε να προβάλλουμε και έχουμε ήδη σχεδιάσει και τοποθετούμε το επιθυμητό ένθεμα.

Η τομή είναι πολύ μικρή και δεν φαίνεται, χρειάζεται πιεστικό ένδυμα για ένα μήνα και στο ίδιο διάστημα προσοχή στον τρόπο καθίσματος .

 

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Περισσότερες ...