Τηλέφωνο: 2310 263 545 | E-mail: amourati@otenet.gr

Ανδρέας Μουρατίδης

Λιπογλυπτική

  • Στήθος

...Αύξηση του στήθους με λίπος κατάλληλα επεξεργασμένο μετά από λοποαναρρόφηση από περιοχή με τοπικό πάχος. Χρειάζεται σχετικά  μεγάλη ποσότητα λίπους και ο εμπλουτισμός του με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες (PRP),βελτιώνει το τελικό αποτέλεσμα και την μακροβιότητα του.Με ειδική βελόνα το καθαρό λίπος ενίεται στις περιοχές του στήθους ωστε να επιτύχουμε το κατάλληλο μέγεθος και σχήμα .   Συνήθως η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία η λίγο μέθη δεν υπάρχουν ουλές και δεν χρειάζεται νοσηλεία.

 

  • Γλουτοί

Αύξηση του μεγέθους και της προβολής των γλουτών με λίπος είναι μία ευρέως διδεδομένη μέθοδος με πολύ καλά αποτελέσματα.Χρειάζεται προσεκτικός σχεδιασμός της περιοχής που θα τοποθετηθεί το λίπος, όπως και σωστή επεξεργασία του λίπους με ειδικό μηχάνημα.Τοπική αναισθησία και λίγο μέθη είναι αρκετά για την επέμβαση στην οποία δεν υπάρχουν ουλές και νοσηλεία.

...

  • Πρόσωπο

Η μεταφορά του λίπους διορθώνει τις ρυτίδες και την εικόνα του κουρασμένου αλλά και γηρασμένου προσώπου. Αυξάνει επίσης τον όγκο των ζυγωματικών ,των παρειών ,των χειλέων κτλ.

...

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Περισσότερες ...