Τηλέφωνο: 2310 263 545 | E-mail: amourati@otenet.gr

Ανδρέας Μουρατίδης

Βαριατρική - Απώλεια Βάρους - Πλαστική Επέμβαση

Απευθύνεται σε άτομα που είναι παχύσαρκα,είχαν μεγάλη απώλεια βάρους μετά από συστηματική και επίμονη δίαιτα ,έχουν χειρουργηθεί με σκοπό την απώλεια βάρους (μπαλονάκι-δακτύλιος-"μανίκι"κτλ).
Η μεγάλη χαλάρωση του σώματος που προκύπτει, στηνκοιλά, στούς μαστούς, στούς μηρούς ,στη ράχη, στους βραχίονες και όπου αλλού υπάρχει πρόβλημα , διορθώνεται με τις τεχνικές της βαριατρικής με πολύ καλά αποτελέσματα.

Νέες και ασφαλείς τεχνικές για:

 

  • Μεγάλη κοιλιοπλαστική ενδεχομένως και αποκατάσταση κοιλιοκήλης
  • Πλαστική μηρών-ανόρθωση
  • Βραχίονες πλαστική
  • Γιγαντομαστία

Μηροπλαστική: Είναι η πλαστική αποκατάσταση της μεγάλης χαλαρότητας στην έσω επιφάνεια των μηρών που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα κατά την βάδιση -λόγω τριβής-αλλά και λόγω συχνών εμφανίσεων φλεγμονώδους δερματίτιδος στην εν λόγω περιοχή. Αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος και του λίπους και ανορθώνονται οι μηροί με ημικυκλική τομή στη ρίζα των μηρών. Εάν το πρόβλημα είναι μεγάλο η τομή επεκτείνεται και κατακόρυφα με τον άξονα του μηρού  στην έσω επιφάνεια.

Βραχιονοπλαστική : Η χαλαρότητα των βραχιονίων είναι ένα ενοχλητικό για τις γυναίκες πρόβλημα. Η σχετικά μικρή χαλαρότητα μπορεί να αντιμετωπισθεί με λιποαναρρόφηση χωρίς τομές και νοσηλεία. Στη μεγαλύτερη χαλαρότητα ,αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λίπους με μία τομή στη έσω και οπίσθια επιφάνεια των βραχιονίων.Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και η τομή με την πάροδο του χρόνου ατονεί αλλά και δεν φαίνεται εύκολα λόγω της θέσης της στον βραχίονα.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Περισσότερες ...